/ Nyheter / SveBatt är nya hyresgäster på Vreta Kluster

Nyhet

SveBatt är nya hyresgäster på Vreta Kluster

2 februari 2024

SveBatt är sedan den 1 februari nya hyresgäster på Vreta Kluster. Företaget har två kontorsrum och där sitter försäljningschef och delägare Jimmy Ahlwin och projektledare Johan Ekenberg.   

SveBatt är ett nystartat företag som är bildat ur företaget 1745. De jobbar med rådgivning och försäljning för att optimera energilösningar för lantbruket. Den andra delägaren och övriga anställda sitter i Boxholm. Jimmy Ahlwin och Johan Ekenberg hade tidigare kontor i Hackefors.

Att ha kontor på Vreta Kluster ser de som en klar fördel då det är nära till andra företag och organisationer med lantbrukskoppling i huset. Man kan lätt gå till varandra och det underlättar om man har nära till varandra för framtida samarbeten. Jimmy har gått naturbruksgymnasiet på Vretaskolan och hade varit mycket ute på Vreta Kluster innan företaget flyttade in här. Han har deltagit i föreläsningar som anordnats här och han kände till att bland annat LRF, Växa och Ludvig & Co sitter här.

–  Vi suttit här i två dygn än bara, men jag har fått en bra känsla. Alla hälsar och det är trevligt med frukosten. Vi kommer nog att vara här mycket under de första månaderna. Sen är vi nog inne två-tre dagar i veckan. Annars är vi ute hos kunder och på mässor, säger Jimmy Ahlwin.

På bilden syns Jimmy Ahlwin, delägare (längst till vänster), Johan Ekenberg (i mitten) och Marcus Sånart, delägare (till höger). 

Senaste nytt