I receptionen får dina besökare hjälp att hitta rätt. Vreta Klusters reception hittar du direkt innanför entrén vid Klustervägen 11. Den bemannas av konferensansvarig Tonje Glad. I anslutning ligger matsalen Gläntan för möten och konferenser.

 

Klusterfika, bestående av frukostmacka från Boställets vedugnsbageri, serveras varje morgon. Vreta Kluster AB bjuder, som en av våra aktiviteter, på det för att främja nätverkande och samverkan mellan företagen. Varje torsdag bjuder vi dessutom på kanelbulle för alla anställda i klusterföretagen för att skapa samvaro och nätverksmöjligheter.

Vid Vreta Kluster finns en hundgård som drivs av den ideella föreningen Klusterhundgården, där du som jobbar på Vreta Kluster kan boka plats för din hund. Du sköter själv din hundgård. Ansök om medlemskap genom att fylla i blanketten nedan och skicka till Madeleine Wiström, ordförande i Klusterhundgården, via: madeleine.wistrom@hushallningssallskapet.se

Till blanketten

Kring Vreta Kluster finns några restauranger som det är gångavstånd till.

Vill du boka lunch till ditt möte? Det kan du göra genom Vreta Kluster. Kontakta Tonje Glad på mail: bokning@vretakluster.se, alternativt telefon: 013 26 36 07.

Vreta Kluster erbjuder laddplatser för anställda på företagen på klustret och för besökare.

Såhär laddar du din bil hos oss: 

Du kan antingen ladda genom appen Mer Connect eller med en laddbricka.

Ladda bilen via appen Mer Connect: 

  • Ladda ner appen Mer Connect till din telefon. För att starta laddningen ansluter du laddkabeln i laddaren och därefter i din avstängda bil.
  • Välj uttag i appen och tryck start.
  • För att avsluta laddningen trycker du stopp i appen och laddningen avslutas. Koppla ur laddkabeln – först från bilen och därefter från laddaren.

Ladda bilen med bricka:

  • Anslut laddkabeln i laddaren och därefter i avstängd bil.
  • Scanna laddbrickan.
  • Avsluta laddningen genom att scanna laddbrickan. Koppla ur laddkabeln – först från bilen och därefter från laddaren.

Laddbrickan beställer du på www.se.mer.eco

Har du frågor kring laddningen? 

Ring 077-44 33 900

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev