Lokaler för stora och små möten

På Vreta Kluster arrangeras varje vecka flera möten och evenemang. Här finns bokningsbara lokaler för både stora och små möten. De lämpar sig för allt ifrån stora konferenser eller kurser till workshops och minimässor.

3 anledningar att välja Vreta Kluster

Bra läge med goda kommunikationsmöjligheter

Vreta Kluster ligger en dryg mil nordväst om Linköping dit du enkelt tar dig direkt med buss från både Linköping och Motala. Kommer du med bil så finns det gott om parkeringsplatser i anslutning till klustret och det finns självklart laddstolpar för dig som har hybrid-/elbil.

Lokalproducerat till mat och fika

För oss är det viktigt var maten kommer från. Maten som serveras under våra event lagas av lokala leverantörer, med råvaror från svenska och östgötska livsmedelsproducenter. Fikabrödet kommer från ett bageri i närheten och ibland även färdiga frallor från Vreta Utbildningscentrum. Vi serverar dryck från bland annat ett lokalt musteri. 

Skapa nya kontakter!

Här träffar du alltid på någon ny kontakt! I Vreta Kluster finns ett 30-tal företag och organisationer inom de gröna näringarna. Och ännu fler människor blir det varje gång vi har ett seminarium eller konferens på plats, vilket sker flera gånger i veckan. Välkommen att nätverka i en trivsam miljö!


Konferens i Vreta Kluster

Modern teknik och enkelt att boka våra konferensrum

Alla våra mötesrum är utrustade med modern teknik för att er konferens ska flyta på utan problem. Det finns även goda catering-möjligheter om så önskas – där vi kan tillhandahålla både frukost, middag, lunch, frukt och snacks. Att hyra ett konferensrum hos oss i Vreta Kluster är enkelt, du bokar mötet direkt på vår webbplats genom att klicka på önskat konferensrum och får därefter en bekräftelse per mail.

Övernattning

Hotell i närheten

Behöver du övernattning? Här har vi listat ett antal hotell och Bed& Breakfast i närheten av Vreta Kluster.


Kontakt

Har du några frågor?

Tonje Glad
Konferenser/reception
013-263607
Skicka e-post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev