I företagsparken finns idag ett 30-tal företag och de mångfacetterade verksamheterna gör att ideerna sprudlar. Möjligheterna till att nätverka är stora. Detta kan du göra genom att Vreta Kluster AB arrangerar nätverksaktiviteter i huset och klusterfika varje dag. men även genom konferenser och öppna mötesplatser. Upptäck fördelarna med att vara på Vreta Klusters företagspark!

Så gör du för att hyra kontor

Lediga lokaler just nu

Flexkontor:

Vill du bli en del av Vreta Kluster – då och då? Vill du dra nytta av vårt nätverk, våra event och vårt kunskapsutbyte, trots att du kanske inte behöver ett fast kontor alla dagar i veckan? Då är vårt Flexkontor något för dig. Flexkontoret är ett ombonat rum med fyra kontorsplatser som du hittar på bottenplan i det bortre huset (vid stora fikahörnan) på Klustervägen 13.

Där är bara att koppla in din bärbara dator och börja jobba, nätverka och göra affärer med oss – de dagar det passar dig. Fria möteslokaler ingår, och rabatt när du behöver konferenslokaler.

Etapp 3 av företagsparken

Sankt Kors Fastighets AB har planer på att bygga ut Vreta Kluster med ännu ett hus, så snart det finns tillräckligt många intressenter. Är du intresserad av att flytta till Vreta Kluster, kontakta fastighetsbolagets uthyrare så kan de berätta mer.

Ulrika Backlund, Lokaler
013-26 36 12
076-786 31 01
Skicka e-post

Emma Alsér, Kontorshotell och coworking
013-26 34 69
Skicka e-post

Service

Läs mer om vilken service som finns

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev