fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Marknadslyftet - Grundläggande utbildning marknadsföring - DISTANSKURS

Nu är det viktigare än någonsin att nå igenom bruset med sitt budskap. Men hur skall man agera och vad skall man tänka på för att kommunicera med kunden när allt ställs på ända. Kursens innehåll är justerat så att du som företag får tips och stöd som gör att du kan kommunicera i en turbulent tid.

Till dig som är företagare inom de gröna näringarna, välkommen på en kurs med fokus på hur du kan bli en bättre marknadsförare även om du har liten kassa. Att få ut bästa effekt för varje investerad marknadsföringskrona.

  • Att styra utifrån en vision och mätbara mål.
  • Hur positionerar vi oss på marknaden?
  • Vem är vår målgrupp?
  • Hur når vi vår målgrupp på bästa sätt?
  • Vilket budskap använder vi i olika kanaler?
  • Tips för att nå ut på bästa sätt i sociala medier.

Nu i Corona-krisen anpassar vi kursinnehållet till vad du i ditt företag behöver. Ta med dina konkreta frågor, så får du möjlighet att jobba med dem under dagen. Det blir en interaktiv och social dag med fokus på möjligheter.

Vi erbjuder kursen på distans och kommer att arbeta i verktyget Zoom vilket innebär att deltagarna ser och hör både föreläsaren och varandra. Det enda man behöver är en uppkopplad dator med kamera och mikrofon. De anmälda får en länk skickad till sig och man ansluter genom att klicka på länken. Kursen är anpassad så att det går att ha både gruppdiskussioner och övningar på distans. Under kursdagen blir det avbrott för fika och lunch. Vi kommer att öppna kursen 30 minuter innan starttid så att vi via telefon kan supporta om det dyker upp problem vid anslutning.

Om kursledaren Anneli:
Anneli Hansson har 20 års erfarenhet av branschen och driver idag reklambyrån Happy islands. Hon har lång erfarenhet av marknadsföringsfrågor för företag inom odling, mat och energi. Bland annat har hon varit marknadschef för Lantmännen varumärke och drivit varumärkesarbetet Ansvar från jord till bord. Hon jobbar även med kunder som Svenskt sigill, Svenskt kött, Norrtälje Energi och projekt MatLust där hon utbildar morgondagens Hållbara livsmedelsföretag.

Anneli Hansson

Föreläsare: Anneli Hansson

Tid: 24 mars kl 9-16
Plats: Distanskurs via Zoom. En länk skickas ut i förväg till alla anmälda deltagare.
Kostnad: OBS! Vi tar bort avgiften i nuläget, vi ser istället potentialen i att fler kan delta i nuläget.
Anmälan: Anmäl dig här senast 23 mars >>
 

EU Leader Folk VK

 

Detaljer

Datum 2020-03-24
Slutar 2020-03-24