fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Women in business - LRF Konsult

Women in business on tour

Välkommen till en eftermiddag och kväll fylld av kunskap för att utveckla dig och ditt företagande. Du får inspiration, god mat och inte minst värdefullt nätverkande bland andra företagande kvinnor. Arrangörer för Women in business är LRF Konsult och Almi.

Kom och lyssna till några av landets bästa talare och inspiratörer och ta del av deras erfarenheter. Här kan du läsa mer om respektive föreläsare och arrangör.

Ariana Heinrici @interiorbyjana
— Digital succé — så lyckas du med sociala medier

Ariana HeinriciDu får möta instagram-fenomenet och influencern @interiorbyjana som har 30 000 följare. Hon ger sina bästa tips på hur du sätter upp tydliga mål och strategier för att lyckas i sociala medier. Hos Stylight har hon nyligen blivit utnämnd till ”top 10 inspiring swedish interior influencers”.

Gunnar Söderström
— Våga vara bra

Gunnar SöderströmRutinerade och eftertraktade Gunnar Söderström ger en rolig och energifylld föreläsning som garanterat kommer att lyfta dig till en helt ny, långsiktigt hållbar nivå - både fysiskt och mentalt. Modern forskning varvas med underbara exempel från vanliga arbetsplatser, där igenkänningsfaktorn är hög.

Almi — Entreprenörskap, finansiering och affärsutveckling

För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. På Almi kan vi det här med företagande.

LRF Konsult — Smartare företagande med digitala verktyg

Effektivisera det dagliga administrativa arbetet med smarta digitala verktyg på ett enkelt sätt. LRF Konsult berättar hur och ger dig handfasta tips på hur du kommer igång direkt och därmed frigör tid för att istället kunna fokusera och utveckla din affär.

Skänninge 10 sep
Linköping 5 okt
Norrköping 11 okt

Läs mer och anmäl dig på https://www.lrfkonsult.se/wib

 

 

Detaljer

Datum 2017-10-11