/ Lediga tjänster / Regionchef LRF Öst

Ledig tjänst

Regionchef LRF ÖstLRF befinner sig på en spännande resa som under 2022 innebar att enheten i Öst växte. Vårt förändringsarbete fortsätter där du i nära samarbete med medarbetare och de förtroendevalda i regionstyrelserna driver och utvecklar våra betydelsefulla nätverk med myndigheter, organisationer och företag i regionen. En viktig del i ditt arbete handlar även om att utveckla LRF:s folkrörelse.

Som regionchef har du det övergripande strategiska och operativa ansvaret för den regionala verksamheten som täcker regionerna och tillika länen Östergötland, Södermanland, Örebro och Gotland. LRF Öst är en verksamhet med 17.500 medlemmar, 4 regionstyrelser, 34 kommungrupper och 170 lokalavdelningar.

Rollen omfattar ansvar för budget, ekonomi och 11 medarbetare som arbetar som sakkunniga, kommunikatörer och folkrörelseutvecklare. Tillsammans med de fyra övriga regioncheferna, avdelningschef och enhetschef för folkrörelseutveckling så utgör man ledningsgruppen för Regioner och Folkrörelseutveckling.

Din ansökan

Vid denna tillsättning arbetar LRF tillsammans med Mercuri Urval. Välkommen att kontakta seniorkonsult Robert Samuelsson, 072-300 53 72, för mer information och dialog kring tjänsten.

Frågor

Facklig kontakt är Henrik Sporrong Esbjörnsson (Unionen) henrik.sporrong@lrf.se eller Sofie Leosson (Saco) sofie.leosson@lrf.se

Detaljer

Sista ansökningsdag

21 mars, 2024

Företag

LRF

Läs mer och ansök