/ Lediga tjänster / Redovisningskonsult med erfarenhet av jord och skog

Ledig tjänst

Redovisningskonsult med erfarenhet av jord och skogVälkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt.

I Linköping är vi ett glatt gäng om sex ekonomer som med våra blandade kompetenser stöttar ägarledda företag. För att kunna ta hand om både nya och befintliga kunder på bästa sätt ser vi fram emot att växa med en ny kollega – är det du?

Den här tjänsten riktar sig till dig som har god erfarenhet inom redovisning och rådgivning för de gröna näringarna. Det är viktigt att du har intresse av att jobba med små och medelstora företag men framför allt med människorna i och kring företagen. Hos Fyrklövern arbetar du nära kunderna och deras ekonomi, det är till dig de vänder sig när de behöver råd. Självklart är du lyhörd för kundens behov – även när inte kunden själv ser dem.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att arbeta med bokslut, deklaration och rådgivning, främst till företag och enskilda näringsidkare verksamma inom jord och skog. Har du även erfarenhet av att jobba med generationsskiften eller lantbruksrelaterade stöd ses det som positivt.

Du trivs i rollen som kundansvarig och är trygg i kundmötet. Du motiveras av en roll med kundrelationen i fokus. Du trivs i en omväxlande roll där du både utför dina egna uppdrag och hjälper dina kollegor att växa i sina. Vi har ett väl fungerande samarbete mellan kontoren där all kompetens som finns inom företaget kommer både kollegor och kunder till gagn.

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad och lösningsorienterad. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och du mår gott av att dela med dig av dina kunskaper. Du tar gärna in andras kunskaper och synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.

Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Då tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners är körkort ett krav.

Vilka är vi?
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet.
Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på elva orter och har drygt 100 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom erfarna ekonomer och jurister med en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ort: Linköping
Sista ansökningsdag: 
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 17 december.

Skicka din ansökan till:
jobba@4klovern.se
Märk ansökan med ”Redovisningskonsult Linköping”

För frågor om tjänsten kontakta kontorschef Birgitta Mårdh, tel 072-092 14 58 eller
mail birgitta.mardh@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Detaljer

Sista ansökningsdag

17 december, 2023

Företag

Fyrklövern

Läs mer och ansök