/ Tidigare event / Utforska framtidens energi: Ett svenskt perspektiv

Event

Utforska framtidens energi: Ett svenskt perspektiv

25 april, 13:30–17:00

Loftet, Vreta kluster

25

apr

Varmt välkommen till en inspirerande eftermiddag med oss på SveBatt i våra lokaler på Vreta Kluster!

Upptäck framtiden för Sveriges energi i våra inspirerande lokaler. I en värld i ständig rörelse, vad kan vi då förvänta oss av framtidens elnät? Detta är din chans att fördjupa dig i elsystemets utmaningar och de senaste framstegen inom energilagring.

Utforska elnätets struktur och framtid

Bli en del av en fascinerande resa genom elnätets utveckling tillsammans med Jimmy Ahlwin och en specialinbjuden Aggregator. Tillsammans belyser vi de utmaningar vi står inför och utforskar strategierna som formar morgondagens energilandskap.

Solenergi – En lönsam framtid

Med Johan Ekenberg vid rodret utforskar vi solenergi inte bara som en hållbar, utan även som en lönsam investering.

Innovativa energilösningar med Ligna Energy

Dyk djupare i energilagringens framkant med Peter Ringstad från Ligna Energy. Upptäck små, miljövänliga och tunna energilager som banar väg för självförsörjande trådlös elektronik. Lär dig hur dessa innovationer kan optimera energianvändningen i byggnader och transporter, och få inblick i potentialen hos träbatterier för storskalig lagring.

Revolutionerande energiproduktion med SeaPattern

Tina Lindell från SeaPattern introducerar oss till en revolutionerande metod för att öka elproduktionen genom att utnyttja en stor, förnybar energikälla – undervattensströmmar. Upptäck hur dessa kraftfulla strömmar kan omvandlas till energi med hjälp av avancerade vattenturbiner.

Varför delta?

Detta evenemang är din nyckel till exklusiva insikter om Sveriges energisystem, de allra senaste teknologiska innovationerna och en unik möjlighet att bygga värdefulla nätverk. Missa inte denna enastående chans att få en djupare förståelse för energisektorns framtid.

Anmälan: Antalet platser är begränsat – vänta inte med att säkra din deltagande. Registrera dig redan idag för en eftermiddag fylld med kunskap, inspiration, och framåtblickande diskussioner! Anmäl dig till Jimmy Ahlwin, mail: Jimmy@svebatt.se eller telefon: 072-177 33 85.

Detaljer

Datum

25 april, 13:30–17:00

Plats

Loftet, Vreta kluster

Arrangör

SveBatt

Kommande event