fbpx

  • Press

Växa - Räkna med oss!

På fredagar har vi börjat presentera våra hyresgäster i Vreta Kluster. Idag får ni träffa Hanna Almerus, produktionsrådgivare på Växa.

”…det roligaste med mitt jobb är när man ger råd som kunden följer och man får den förbättring som man hade sagt att det skulle bli”

Hanna Almerus Vaxa 160715 webb

Vad gör ni på Växa?
Vi jobbar med rådgivning och service till mjölk och köttbönder. Vi erbjuder tjänster ute i fält som semin, dräktighetsundersökningar och avhorningar. Vi jobbar även med produktionsrådgivning inom mjölk och köttproduktion där vårt mål är att kunden ska få så god lönsamhet som möjligt. Dessutom jobbar vi med avel, djurhälsa och har en bemanningsdel där vi kan erbjuda hjälp på gårdar med att t.ex. klippa djur eller sätta stängsel.

Varför ska man vända sig till er?
Vi erbjuder en bred kompetens, personalen som arbetar har stor kunskap och erfarenhet, rätt utbildning och deltar fortlöpande i utbildningar.

Vad är roligast med ditt jobb?
Jag jobbar som produktionsrådgivare och det roligaste med mitt jobb är när man ger råd som kunden följer och man får den förbättring som man hade sagt att det skulle bli.

www.vxa.se