fbpx

  • Press

Vi startar 2018 med förstärkning till vårt team!

Vi söker en driven administratör, som bland annat kan hålla koll på projekt och ekonomi. Är du intresserad av att kicka igång året med nya utmaningar? Eller känner du någon som passar för jobbet? 

Dina arbetsuppgifter
Du är ankaret på vårt kansli och håller ordning på alla projekt när det gäller sammanställning, rapportering och uppföljning.
Du ansvarar för ekonomisk uppföljning och rapportering till VD varje månad och inför styrelsemöten.
Du ansvarar för att vår intressentdatabas fylls på, uppdateras, kategoriseras, vårdas och följer reglerna i den nya personuppgiftslagen GDPR.
Du stöttar övriga på kansliet vid upphandlingar och skriver protokoll vid referensgrupps- och klustermöten.
I din tjänst igår även att leda mindre projekt som handlar om klusterutveckling, tillväxt- och innovations-frågor.

Din profil
Vi tror du har en eftergymnasial utbildning gärna med administrativ inriktning eller arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kompetens. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har goda referenser från sådana uppdrag. Du har en grundläggande kunskap i bokföring och administrativ projektledning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där strukturerad, prestigelös och drivande är de viktigaste. Om du har ett intresse för och engagemang i grön näring eller miljöfrågor är detta meriterande. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!