fbpx

  • Press

Möt vår första hyresgäst

Vi vill gärna visa upp vilka företag som sitter hos oss i klustret. Idag välkomnar vi vår första hyresgäst som flyttade in 2011, nämligen Hushållningssällskapet Östergötland och en intervju med VD Christoffer Anderson.

Christoffer Anderson HS 160708 webb

Vad gör ni på Hushållningssällskapet Östergötland?
Vi jobbar främst med vårt eget lantbruk, driver försöksverksamhet nationellt och internationellt och erbjuder olika typer av rådgivning till lantbruks- och landsbygdsföretag.

Varför ska man vända sig till er?
Har man behov av hjälp av att utveckla sitt lantbruksföretag så kan vi erbjuda hela kunskapskedjan med utgångspunkt från gården via försöksverksamhet till olika typer av rådgivning. Eftersom vi själva driver lantbruk så lever vi i samma värld som våra kunder och kan tillgodose deras behov.

Vad är roligast med ditt jobb?
Jag älskar att jobba med människor, utveckla företag och organisationer och samtidigt göra det kopplat till en verksamhet som jag är väldigt intresserad av. Det vi håller på med är dessutom väldigt viktigt, människor behöver äta, så det är kul att få jobba med grundstommen i människors vardag.

Hur tycker ni det är att sitta i Vreta Kluster?
Kommer man hit varje dag så tänker man inte på det, men vi får ofta höra från våra kollegor och vänner runt om i landet att Vreta Kluster har ett väldigt gott renommé. Folk är imponerade av den satsning som görs här och tycker att den är bra, då inser man vilka möjligheter som finns.

http://hushallningssallskapet.se