fbpx

  • Press

Fyrklövern etablerar sig i Östergötland – på Vreta Kluster

Vårt senaste tillskott på Vreta Kluster är Fyrklövern, som arbetar med ekonomisk och juridisk rådgivning med specialisering på skogs- och lantbruksföretag. Företaget, som sedan tidigare har kontor i Västerås, Uppsala, Eskilstuna och Örebro, har nu etablerat sig i Östergötland.

Fyrklövern startade 2007 i Västerås och har idag 36 medarbetare som består av ekonomer och jurister med specialisering inom gröna näringar. Företaget har en tydlig tillväxtstrategi och siktar på att etablera sig på ännu fler orter de närmaste åren.

– Som nyetablerade i Östergötland med specialisering på skogs- och lantbruksföretag var Vreta Kluster ett självklart val för oss. Här är vi mitt i de gröna näringarnas centrum med en fantastisk möjlighet till nätverkande och kompetensutbyte, säger Bengt Bengtsson, VD på Fyrklövern.

Vreta Kluster växer för fullt och det finns ett tydligt intresse då det redan till sommaren kommer att flytta in flera nya spännande företag. Efter det finns ca 15 rum kvar för uthyrning och vi ser gärna att Klustret fylls på med mindre 1-2 mansföretag.

För mer information kontakta:
Helene Oscarsson, Verksamhetsansvarig Vreta kluster
0703-19 76 43
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bengt Bengtsson, VD Fyrklövern i Östergötland AB
076-134 47 31
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.