fbpx

  • Press

Byggkontoret AB - bygger hela värden

"Det roligaste med mitt jobb är att få till en ritning så att kunden blir nöjd."

Läs intervju med vår hyresgäst Magdalena som jobbar med CAD-ritning och administration på Byggkontoret AB Linköping.

Magdalena Ericsson byggkontoretab webb

Vad gör Byggkontoret AB?
Vi efterfrågas för både delar och helheten av tjänster som krävs för välorganiserad och affärsorienterad byggnation. Ofta är projekten någorlunda stora men vi skalar upp eller ner arbetsmetodiken beroende på sammanhanget och fokuserar på stor kundnytta. Vi arbetar med ritning, projektering, upphandling, avtal samt byggledning och jobbar med en tydlig strategi för hela processen. Vi får även uppdrag rörande tvist, medling och besiktning.
Bolaget arbetade inledningsvis åt en stor andel lantbruk men numer efterfrågas vi av både entreprenörer och aktörer i privat näringsliv samt offentlig sektor.

Har ni några roliga projekt på gång?
Stort fokus ligger i dagarna på Bo- och samhällsexpo Vallastaden 2017 där vi samordnar större byggprojekt och driver strategifrågor åt både entreprenörer och investerare. Området kommer att bli fantastiskt och har redan nu nationella ögon på sig. Vi jobbar även fortlöpande åt flera kommunala bolag och Linköpings Stift i en del trevliga projekt. Några nya lantbruksprojekt har också hört av sig sista tiden vilket är roligt.

Vad är roligast med ditt jobb Magdalena?
Det roligaste med mitt jobb är att få till en ritning så att kunden blir nöjd.

Hur är det att sitta i Vreta Kluster?
Jag trivs jättebra. Tidigare har jag suttit hemma eller haft ett kontor som saknat gemenskapen som finns här. Det är trevligt att ha någon att äta lunch med och ta del av intressanta diskussioner med olika företag.

www.byggkontoretab.se
013-13 75 00