fbpx

  • Press

Möt Swedish Agro

Idag får ni träffat en av våra nya hyresgäster som är företaget Swedish Agro och intervju med Mimmi Olsson, foderförsäljare.

”Jag är själv uppväxt på en gård med grisproduktion och vill jobba nära lantbrukare. Jag vill hjälpa grisföretagare att lyckas i sin produktion...”

Mimmi Olsson SwedishAgro 160915 web

Vad gör ni på Swedish Agro?
Swedish Agro är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Jag jobbar med försäljning av foder, med huvudområde grisfoder, men på företaget bedriver vi också försäljning av insatsvaror inom växtodlingsområdet, säljer kalk, smörjolja och ensileringsplast, köper och säljer spannmål, oljeväxter och trindsäd. Vi har även en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Huvudkontoret har sitt säte i Kalmar, där vi också är ägare till en av Europas modernaste foderfabriker. Där tillverkar vi de flesta av våra standard koncentrat och färdigfoder.

Varför ska man vända sig till er?
Swedish Agro är unikt då vi kan erbjuda ett komplett fodersortiment, som så väl anpassade färdigfoder, men även gårdsanpassade premixer och koncentrat, som är väl optimerade till varje enskild kund.

Vad är roligast med ditt jobb?
Jag är själv uppväxt på en gård med grisproduktion och vill jobba nära lantbrukare. Jag vill hjälpa grisföretagare att lyckas i sin produktion, med foder och insatsvaror med hög kvalité och konkurrenskraftiga priser.

Hur är det att sitta i Vreta Kluster?
Jag jobbar som grisfodersäljare i området Östergötland med omnejd och ser Vreta Kluster som en självklar utgångspunkt i mitt geografiska område. Här kan man lätt nätverka med andra kollegor i samma bransch, samt att Vreta Kluster är en välorganiserad plats, som är välkänd för många av våra kunder.

www.swedishagro.se