• Vreta Kluster Konferens & Event

Webbinarium: Livsmedelsupphandling med kreativa lösningar

Den 21 januari arrangerar Vreta Kluster ett inspirerande webbinarium med goda exempel för att få mer lokala livsmedel i offentliga kök. Webbinariet arrangeras som en del i arbetet med att uppnå målen i livsmedelsstrategin. 

webbinariumUnder det digitala seminariet deltar flera personer från olika delar av landet med goda exempel.

  • Fler lokala företagare deltar i livsmedelsupphandlingar i Västra Götaland. Pernilla Fischerström arbetar som koordinator och berättar hur man i 49 kommuner arbetar för att bli attraktiv som kund, hur man finner de produkter som ger mervärden till både beställaren och leverantören.
  • Nätverkande är ledordet för projektet Offentlig gastronomi Dalarna som är en plattform för utvecklingen av den offentliga måltiden. Projektledare Anders Frodig berättar om arbetet som engagerar Dalarnas 15 kommuner.
  • ”Vår vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. För att nå dit behöver vi förstå och möta de behov som finns. Därför jobbar vi på ett utforskande sätt i samverkan med andra. Tillsammans kan vi skapa stor nytta för hela samhället.” 
    Denna devis personifierad är Monica Sihlén som med arbete under många år bäddat för kreativa lösningar på myndighetsnivå.
TID: 21/1 kl 08.30-11.00
PLATS: Digitalt på länk 
ANMÄLAN: Senast 15/1 på den här länken. 
FRÅGOR: kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., temaledare Offentlig måltid, vid Vreta Kluster

 

Detaljer

Datum 2021-01-21
Slutar 2021-01-21

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2