fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Marknadslyftet - Inspirationsseminarium Sociala Medier - Distansföreläsning

I dessa turbulenta tider kan det bli nödvändigt att hitta nya marknadskanaler, nya kundgrupper och erbjudanden. Hur når vi ut till rätt personer och kan bryta igenom bruset? Inspirationsföreläsning med tips och trix och som hjälper dig ta nästa steg i Google och med annonsering på Facebook och Instagram.

- Dina besökare måste hitta dig. Google också. Genom några enkla steg blir du mer sökbar och kan hålla din information mer aktuell - för att synas bättre i Googles sök, i Google Maps och andra tjänster som använder Googles data.

- Nå kunder via Facebook- och Instagramannonsering - en snabb introduktion kring möjligheterna med annonsering där dina kunder garanterat redan finns.

Efter föreläsningen förstår du grunderna för hur dina kunder hittar dig via Google - och vilka steg du kan ta för att bli mer synlig. Dessutom får du verktygen för att komma igång att annonsera smart med hjälp av Facebook och Instagram, där du kan rikta dina budskap mot exakt rätt kund.

Föreläsaren Chrille Peterson är digital strateg och affärsutvecklare med bakgrund i reklambranschen. Han är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, med fokus på digital marknadsföring och sociala medier.

Chrille

Föreläsare: Chrille Pettersson, Sprint Works , https://sprintworks.se/

Tid: 5 maj kl 9-10.15
Plats: Distansföreläsning, länk skickas separat

Kostnad: Kostnadsfritt inspirationsseminarium.

Avbokning senast 48 timmar före aktivitet. Utebliven avbokning debiteras med 300 kr per person.

Anmälan: Anmäl dig här >>
Begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan.

 

EU Leader Folk VK

 

Detaljer

Datum 2020-05-05
Slutar 2020-05-05