fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Studenthjälp med marknadsföring

Driver du företag och vill bättra på er marknadsföring? Då kanske du vill prova att få hjälp av studenter för att göra utvalda uppgifter? Det finns många olika typer av studentuppdrag och studenterna kan utföra väldigt olika saker, från att ta fram en logotype till att utveckla hela marknadsföringsplanen. Aktiviteterna är ofta kopplade till studenternas kursplaner och genomförs under vissa tider.

Vreta Kluster gör nu tillsammans med Linköpings universitet en samlad, digital informationsinsats för att du skall få info om vilka möjligheter som finns. Vi bjuder in till ett webmöte 26/8 om hur studenter kan hjälpa dig!

TID: Onsdag 26 augusti kl 14.00-15.00
PLATS: Digitalt informationsmöte genom Zoom (länk skickas 25/8)
KOSTNAD: Kostnadsfritt informationsmöte
ANMÄLAN: Anmäl dig här (senast 24 augusti)

Under en timme kommer kursansvariga kortfattat presentera hur de arbetar, vad man kan få ut av att delta samt när och till vem man skall anmäla sig.

Exempel på vad studenterna kan göra:

  • Ta fram material till av logotyp och grafisk manual.
  • Utveckla och formge broschyrer, foldrar, flyers, roll-ups, från idé till tryckfärdigt original
  • Studenter med internationell bakgrund kan marknadsanpassa och formge en utlandslansering av en produkt i form av bildspråk och tonalitet i tryckt och digitalt lanseringsmaterial
  • Göra ett examensarbete som handlar om marknadskommunikation, varumärkeskommunikation, medieproduktion, informationsgrafik eller informationsdesign.

Frågor till Jesper Lindström, projektledare marknadslyftet, 0708-99 33 63

VARMT VÄLKOMMEN!


EU Leader Folk VK LiU primary black

Detaljer

Datum 2020-08-26
Slutar 2020-08-26