fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Seminarium: Maten är viktigare än vädret!

seminarium maten

Vad är det vi pratar om med våra vänner när vi varit på semester? Ja, de allra flesta beskriver vad och i vilken miljö man har ätit mat. Känt är också, att ju flera sinnen som vi kan stimulera desto större blir den totala upplevelsen. Dagens seminarium handlar om hur vi kan vässa våra besöksmål med lokal mat på oförglömliga platser runt om i Östergötland.

När? Torsdagen 11 april kl 9.00-16.00

Var? Lokalen Slätten, Vreta Kluster, Klustervägen 11, Vreta kloster

Arrangörer: Visit Östergötland, Östgötamat och Vreta Kluster

Anmälan senast 4 april via detta formulär»

Dagen är kostnadsfri men för anmälda som inte avbokar vid förhinder kommer vi att debitera för lunch och fika i efterhand.

Program

Inledning
Vreta Kluster,  Östgötamat och Visit Östergötland

Mat och gröna näringar - säljbara matupplevelse.
Malin Thunborg (Visit Östergötland), Louise Ridderström (Östgötamat), Helen Oscarsson (Vreta Kluster).

Mat och dryck ska öka destinationen Sveriges konkurrenskraft
Visit Sweden

Goda exempel med maten som säljbar produkt
Wrågården Restaurang AB
Gårdstrampet

Hargodlarna

Lunch

Hur blir upplevelsen bokningsbar?
Resegaranti – Svecia Travel Lotta Karlsson

Regler för utomhusmatlagning
Vad får jag laga utan att ha ett kök?  -  Per Nilsson Profox

Workshop - Open space


Kontakt:
Louise Ridderström, Östgötamat
0706-750633
louise@matupplevelse.se



Detaljer

Datum 2019-05-11
Slutar 2019-05-11