Seminarium: Maten är viktigare än vädret!
Vad är det vi pratar om med våra vänner när vi varit på semester? Ja, de allra flesta beskriver vad och i vilken miljö man har ätit mat. Känt är också, att ju flera sinnen som vi kan stimulera desto större blir den totala upplevelsen. Dagens seminarium handlar om hur vi kan vässa våra besöksmål med lokal mat på oförglömliga platser runt om i Östergötland.
När? Torsdagen 11 april kl 9.00-16.00
Var? Lokalen Slätten, Vreta Kluster, Klustervägen 11, Vreta kloster
Arrangörer: Visit Östergötland, Östgötamat och Vreta Kluster
Anmälan senast 4 april via detta formulär»
Dagen är kostnadsfri men för anmälda som inte avbokar vid förhinder kommer vi att debitera för lunch och fika i efterhand.
Program
Inledning
Vreta Kluster, Östgötamat och Visit Östergötland
Mat och gröna näringar - säljbara matupplevelse.
Malin Thunborg (Visit Östergötland), Louise Ridderström (Östgötamat), Helen Oscarsson (Vreta Kluster).
Mat och dryck ska öka destinationen Sveriges konkurrenskraft
Visit Sweden
Goda exempel med maten som säljbar produkt
Wrågården Restaurang AB
Gårdstrampet
Hargodlarna
Lunch
Hur blir upplevelsen bokningsbar?
Resegaranti – Svecia Travel Lotta Karlsson
Regler för utomhusmatlagning
Vad får jag laga utan att ha ett kök? - Per Nilsson Profox
Workshop - Open space
Kontakt:
Louise Ridderström, Östgötamat
0706-750633
louise@matupplevelse.se
Detaljer
Datum | 2019-05-11 |
Slutar | 2019-05-11 |