fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Marknadslyftet - Digitalt inspirationsseminarium försäljning

Framtidens försäljning - vem vinner i en ny tid?

I dessa turbulenta tider kan det bli nödvändigt att hitta nya försäljningsmetoder, nya kundgrupper och erbjudanden. Ofta mitt i en process där en massa andra oväntade saker händer.

Till dig som är företagare inom de gröna näringarna, välkommen på ett inspirationsseminarium om framtidens försäljning. Vem vinner i en ny tid? Många är säljare - men vad avgör egentligen vilka som får sälja?

Jonas Gallneby, Finnveden säljkraft, har föreläst över hela världen med missionen - Så skapar du världens bästa kundupplevelse! Med en bakgrund som entreprenör och en lång karriär inom sälj, utbildning och rekrytering har han svaren på de där knepiga frågorna som du lätt ställs inför när det är dags att börja sälja eller dags att ta din försäljning till en ny nivå.

En inspirationsföreläsning med Jonas bjuder på tempo, glädje, energi, praktik, teori och ny kunskap att ta med in i vardagen med målet att överträffa kundens förväntningar varje dag. Du får verktygen som hjälper dig att inse värdet i det du gör - och hur du kan bli bättre på att ta betalt för det du säljer.

 

Anneli Hansson

Föreläsare: Jonas Gallneby, Finnvedens Säljkraft , www.finnvedensaljkraft.se

Tid: 23 april kl 10.00-ca 11.15 (Kaffe från 09.30)
Plats: Digitalt
Kostnad: Kostnadsfritt inspirationsseminarium.
Anmälan: Anmäl dig här senast 21 april >>

Ladda ner inbjudan här: pdfInbjudan.pdf

 Läs mer om projektet här >>

EU Leader Folk VK

 

Detaljer

Datum 2020-04-23
Slutar 2020-04-23