fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Lär dig annonsera på Google Ads!

Vill du bli mer synlig med ditt erbjudande i sociala medier? Eller vet du att dina kunder söker efter dina produkter på nätet? Då kan Google Ads vara verktyget som ökar din merförsäljning.

Kom igång med annonsering i Google Ads, där du når kunder som letar efter just din produkt eller tjänst. Halvdagen har ett "Följa John"-upplägg där du kommer igång med Google Ads och sökordannonsering, steg för steg. Som deltagare utgår du från dina egna konton på Google och jobbar med egen dator. För att få ut något av kursen behöver du ha ett uppstartat konto på Google Ads (kopplat till ditt vanliga Googlekonto) samt ett aktivt konto på Google Analytics (kopplat även detta till ditt vanliga Googlekonto). Efter workshopen har du en första kampanj som rullar, en fördjupad förståelse för annonsering i Google och är reda att jobba vidare på egen hand. 

Du kommer att få en kort lathund/länkar till Google Ads och Google Analytics innan kursen. 

Förkunskaper
Det är en fördel om du deltagit i den strategiska workshopen den 15/9. Du behöver ha ett Google konto och vara registrerad på Ads och Analytics i god tid innan kursen. Upplägget bygger på att du är inloggad. Blir du tveksam, hör av dig så kan vi stötta för att skapa upp detta.

TID: Tisdag 29 september kl 09.00-12.00
PLATS: Digitalt alt. på Vreta Kluster, mer info kommer
ANMÄLAN: Anmäl dig här, senast 25/9. Obs: Antalet platser är begränsat till 15 pers, så först till kvarn gäller!
KOSTNAD: 250 kr/person
FRÅGOR: kontakta Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0708-993363

Föreläsare
Föreläsare är Chrille Pettersson som har lång erfarenhet av att arbeta med digitala frågeställningar för små företag. Chrille Pettersson är digital strateg och affärsutvecklare med bakgrund i reklambranschen. Han är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, med fokus på digital marknadsföring och sociala medier.

Chrille

Föreläsare: Chrille Pettersson, Sprint Works , https://sprintworks.se/

 

Leader      EU Landsbygdsutveckling   Marknadslyftet 2000px

Detaljer

Datum 2020-09-29
Slutar 2020-09-29