fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Hästevent

Inbjudan till LRF Konsults hästevent
vi ger dig som hästföretagare möjlighet att växa

Att sköta ekonomin skall vara enkelt och smidigt som företagare. Vi på LRF Konsult har verktygen och kunskapen som får dig som hästföretagare att växa efter ditt företags behov i kombination med tryggheten av personlig rådgivning. Vi bjuder in dig som hästföretagare till en kväll med intressanta föreläsare där du kommer att få kunskap och inspiration i hur ditt företag kan växa och utvecklas.

FÖRELÄSNINGAR
Hästen och avtalet
Hästar är föränderliga djur som ofta skapar problem i samband med överlåtelser och väcker flera frågor. Vilken lagstiftning gäller? Vad ska jag tänka på vid köp och försäljning? Behöver jag ett avtal? Vad händer i domstolen? Affärsjuristen George Jansizian, som specialiserat sig på hästjuridik i och utanför domstolarna, ger tips och råd.

Hästen och skatten
Vad gäller skattemässigt och vad ska jag tänka på för att Skatteverket ska godkänna min verksamhet? Skattejuristen Fredrik Rosén, med många års erfarenhet av att hjälpa hästföretagare i processer mot Skatteverket, ger tips och råd.

Elitryttare, tränare, föräldrar och hästföretagare
Helena Lundbäck och Roberto Cristofoletti berättar om sin resa mellan de stora internationella arenorna till utveckling av egen hästverksamhet

Digital Företagare för dig som hästföretagare
Världslansering av vår digitala tjänst med Sofie Sandberg och Maria Peiving, LRF Konsult

Tid och plats: 1 februari 2017 kl. 17.30 - 20.45. Vi börjar med lättare förtäring kl 17.30 och passen kör igång 18.00 på Vreta Kluster, Klustervägen 11, 590 76 Vreta Kloster.

Anmälan: Anmälan senast 27 januari till Karin Karlsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 013-37 70 02. Kom ihåg att uppge ev allergier.

Detaljer

Datum 2017-02-01