fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Picnic in the Park!

picnicVisst längtar vi efter att ses i dessa tider av distansarbete och isolering? I år blir det ett nytt format för årets sommarlunch i Mjärdevi, ”Picnic in the Park”, som Linköping Science Park och  Vreta Kluster har utvecklat tillsammans.

I år bjuder vi på lokalproducerad mat och dryck, attraktiva hemester- och staycation-erbjudanden samt spännande möten med hänsyn till social distans.

Picknicken innehåller en tipspromenad där du får möjlighet att lära känna olika företag, innovationer och människor från parken. Vid din starttid är det samling bakom Collegium. Du kommer att bli indelad i en liten grupp med nya bekantskaper som delar på en picknick-korg med god mat från lokala producenter. Ni får också möjlighet att köpa ännu mer god mat och dryck samt upplevelsepaket från regionala livsmedelsproducenter och närliggande besöksmål – så ladda swish & support the locals!

Ta gärna med en egen picknick-filt att sitta på. Passa på att äta picknick-korgen ute i det gröna i parken, på behörigt avstånd.

Datum: 25 juni
Tid: 10-14

Anmäl dig här>>>

Detaljer

Datum 2020-06-25
Slutar 2020-06-25
Plats creActive Mjärdevi