fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Besöksnäringsdagen - Visit Linköping

Den 15 november genomförs Besöksnäringsdagen i Lnköping för sjunde året i rad. Vi är glada att återigen få presentera ett fullspäckat program med intressanta föreläsare som låter dig inspireras, ger dig nya infallsvinklar och ny kunskap. Ta chansen att mingla och träffa nya samarbetspartners.

Vad sägs om föreläsare som Linda Hörnfeldt från Influencers of Sweden som ger en inblick i bloggvärlden, Johan Johansson från Outfox ger verktyg för användning av data och som avslutning har vi bjudit hit en favorit i repris från förra året - Jerry Engström som i år ska prata om marknadsföring.

Nytt för i år är en mindre leverantörsmässa som genomförs i samband med Besöksnäringsdagen samt att ALMI går in som samarbetspartner i arrangemanget.

Var: Scandic Frimurarehotellet, Linköping
När: Onsdag den 15 november 2017
Tid: kl 11:30-17:00 (vi startar med lunch, mingel och mässa)
Pris: Kostnadsfritt (vi debiterar 300 kr vid utebliven medverkan)
Anmälan: Anmäl dig HÄR

Se det fullspäckade programmet här

Vid frågor går det bra att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkommen!

Besöksnäringsdagen är ett initiativ av Visit Linköping & Co i samarbete med ALMI. Ett årligen återkommande evenemang som ska vara den självklara mötesplatsen för besöksnäringen i Linköpings kommun med omnejd.

Detaljer

Datum 2017-11-15