fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Att hitta, behålla och utveckla framtidens stjärnor

almi logo
ALMI Seminarium i Norrköping

När vi pratar tillväxt i bolag diskuteras ofta lönsamhet, finanser, försäljning och skalbarhet. Men en av de viktigaste faktorerna för långsiktig framgång är förmågan att attrahera och behålla stark kompetens. Lyssna på hur det går att lyckas med en stark utveckling med moderna metoder, anpassad för tillväxtbolag.

En av dagens stora utmaningar som tillväxtbolag, både regionalt och nationellt, står inför är möjligheten att identifiera, attrahera och engagera framtidens nyckelpersoner. Konkurrensen är stor kring många yrkesroller och det är svårt att sticka ut bland mängden av arbetsgivare. Under seminariet får du ett batteri av konkreta råd och tips om hur du får din verksamhet att lysa extra starkt på rekryteringshimlen.

Föreläsare Samuel Sapire:
Samuel har under lång tid jobbat med ett flertal organisationer under stark tillväxt, där vassa talanger och potentiella stjärnor varit helt avgörande för framgång. Med starka resultat i bagaget har Samuel nu samlat en mängd lärdomar kring employer branding/employer advocacy som han delar med sig av med brinnande entusiasm.

Varmt välkommen!

Tid: Onsdagen 23 januari klockan 8.30-10.30.
Registrering, kaffe+smörgås från kl 8.00.
Plats: Strykbrädan, Laxholmstorget 3, Holmenrummet, Norrköping
Kostnad: 500 kr/deltagare inkl moms. Faktureras i efterhand.

Anmäl dig här

Detaljer

Datum 2019-01-23
Slutar 2019-01-23

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2