fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Årets Kock 2020 – Samtal om matsvinns-innovation

årateskockDen 17 september avgörs finalen i Årets Kock. I anslutning till tävlingen arrangeras en digital programserie, Kock Talks, där Vreta Kluster och Alfred Nobel Science Park finns med i programmet.

Årets kock avgörs utan publik i år och därför arrangeras inte heller den mässa och utställning som brukar höra till tävlingen. I stället sänds en digital programserie, så kallade Kock Talks, som leds av Per Schlingman. Under hela veckan 11-16 september kommer han att samtala med krögare, kockar, producenter, bönder, leverantörer och andra intressanta gäster under temat hur startar vi om restaurangsverige igen och hur den nya spelplanen ser ut efter Corona-krisen.

Den 16 september klockan 15.00-15.40 är ämnet Gastrotech, där samtalet kommer att handla om matinnovationer och foodtech. I samtalet deltar Annika Grälls från Alfred Nobel Science Park för att berätta om arbetet med matsvinns-innovation, som Vreta Kluster är med och driver. En av historierna handlar om KindaGurka och Löts gårdsmejeri som hittat ett innovativt sätt att skapa nya produkter av restavfall från produktionen.

Här kan du anmäla dig till seminariet om Gastrotech under Årets Kock>>>

Detaljer

Datum 2020-09-16
Slutar 2020-09-16