/ Lediga tjänster / Byggansvarig

Ledig tjänst

ByggansvarigVi utvecklar vår verksamhet och utökar vår byggavdelning för nötstall, där vi nu söker en Byggansvarig.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll där du får möjlighet att leda och driva byggprojekt från start till mål inom lantbruk. I rollen erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter i en flexibel och kundfokuserad organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

Vi räknar med att du har relevant utbildning inom byggteknik eller motsvarande. Tidigare erfarenhet som byggprojektledare där du har haft totalansvar för projekt, är en förutsättning för att lyckas i rollen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och för att lyckas i uppgiften bör du ha ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt tillsammans med övriga organisationen. Som Byggansvarig inom Lantbruk så är man väldigt nära slutkunden, vilket ställer stora krav på din sociala kompetens.

I denna rekrytering samarbetar Ydre-Grinden med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 070-271 69 77. Sista ansökningsdag är 21/1, men vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att söka.

Detaljer

Sista ansökningsdag

21 januari, 2024

Företag

Ydre-Grinden

Läs mer och ansök