• Vreta Kluster utvecklar de gröna näringarna
  • Vreta Kluster flexkontor
  • Vreta Kluster ger extra näring till ditt möte eller konferens
  • Vreta Kluster Temaområden
  • VK Guldkant Las Mer
  • VK Studenter Blurr

UPPTÄCK VAD VI KAN ERBJUDA DIG

intro erbjudanden

intro erbjudanden mellan

intro erbjudanden smal

Vreta Kluster är ett utvecklingscentrum och en resurs som bidrar till nya innovationer, utveckling, fler jobb och tillväxt inom de gröna näringarna i Östergötland.

Swedish Scaleups

Swedish Scaleups är ett samverkansprojekt där tio företagsinkubatorer och science parks i Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro samverkar för att fler företag ska växa och öka sin omsättning.

 Scaleups VK EU 

Är ni ett företag som vill växa? Är ni i en stark tillväxt eller med potential till stark tillväxt de närmaste åren? Scale up programet är indelat i två kategorier - Tillväxtsupport och Scaleup.

Tillväxtsupport är ett individuellt stöd till företag där vi gemensamt tar fram en handlingsplan för att förverkliga era förväntningar.

Scaleup tar sig an de verkliga tillväxtraketerna som kraftigt vill öka sin omsättning och behöver ett skräddarsytt stöd. Hit handplockar vi rätt kompetens, kunskap och nätverk.

Kontakta oss för att diskutera vilken väg som passa er.

Inom Swedish Scaleup programmet anordnar vi även Growth Circels och Boot Camp tillfällen.

En Growth Circle är ett tema eller område som kopplat ihop en grupp företag med liknande intressen/behov. Under 2019 anordnades t.ex. en Growth Circle med temat Funktionella livsmedel hos Vreta Kluster. Nya områden kommer att anordnas - kontakta oss om ni är intresserade.


 Kontakt: Henrik Wemmert, 0730-882287, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Projektägare: Västerås Science Park
Samverkansparter: Create Business Incubator, Inkubera, Munktell Science Park, Norrköping Science Park, Science Park Mjärdevi, Alfred Nobel Science park, Uppsala Innovation Centre, Lead i Östergötland, Vreta Kluster och Västerås Science Park
Projektledare för Vreta Kluster: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Priscia AB
Finansiär: Tillväxtverket, Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Östergötland

RÖ EU RegUtv 1

 

Pågående projekt och initiativ

Agtech 2030

Agtech 2030

Initiativet Agtech 2030 syftar till att etablera en innovationsmiljö för morgondagens lantbruk, med fokus på sensorer, digitalteknik, AI och sakernas internet.

Marknadslyftet

Marknadslyftet

Intresset för lokalt producerade livsmedel blir bara större och större. Allt fler vill handla lokala råvaror och även veta mer om hur maten produceras. Det här är en möjlighet som östgötska bönder och livsmedelsföretag har stor möjlighet att fånga.

Regional Livsmedelsstrategi Östergötland

Regional Livsmedelsstrategi Östergötland

Den regionala livsmedelsstrategin ska öka produktionen och konsumtionen av mat som är producerad i Östergötland. Det arbetet pågår på många olika håll och i många former. Här hittar du nyheter om vårt arbete och även en hel del inspiration, i våra nyhetsbrev. Du kan läsa mer om strategin via länkarna i vänsterspalten.

Swedish Scaleups

Swedish Scaleups

Swedish Scaleups är ett samverkansprojekt där tio företagsinkubatorer och science parks i Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro samverkar för att fler företag ska växa och öka sin omsättning.


VISA alla PROJEKT OCH INITIATIV  

 

Facebook

Omvärldsbevakning

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2