fbpx

  • Vreta Kluster

Innovationsstöd till besöksnäringen i Corona-tider

Effekterna av Corona-epidemin är i det närmaste oöverblickbara, och har drabbat inte minst besöksnäringen hårt. Vi som arbetar med företagssupport på olika sätt vill gärna hjälpa till här på de sätt vi kan, för att ni i företagen ska få ett ökat kassaflöde och inte gå miste om en potentiell högsäsong i sommar när många fler svenskar ska semestra hemma.

Vreta Kluster, Linköping Science Park och Alfred Nobel Science Park tillsammans med Visit Östergötland och Östgötamat, erbjuder nu därför företag i besöksnäringen stöd i arbetet med att utifrån den verksamhet ni har, anpassa och justera era erbjudanden för att attrahera de kundgrupper som går i dessa corona-påverkade tider.

Vad kan du som företagare i besöksnäringen göra för att säkra dina intäkter även i år? Hur kan du anpassa er verksamhet och ert erbjudande? Finns det nya målgrupper att rikta sig till och vad är de i så fall intresserade av och beredda att betala? Var och hur når du dem?

Två snabba aktiviteter inför sommarsäsongen

Vårt förslag på upplägg är dessa två aktiviteter där innehållet utgår utifrån era behov och utmaningar. Du väljer själv om du vill delta i den ena eller båda dessa aktiviteter.

Erbjudande 1 80Erbjudande 2 80

Genomförande

Processledare är verksamhetskonsulter med expertis kring strukturerat innovationsarbete och kreativitet.  Flera av tidigare projekt har handlat om framtidssäkring av företag med idéutveckling kring affärsmodeller, kundupplevelsen, effektiva processer, samarbeten etc.

Tidplan

Vi startar löpande under maj och början av juni, så hör av dig om du är intresserad! När vi vet intresset för de olika aktiviteterna startar vi upp dem så snart som möjligt. 

Plats

Coachingen genomförs per telefon eller i digitala möten. Workshopen genomförs digitalt och på plats fysiskt i Linköping (lokal meddelas senare). 

Anmälan

Anmäl intresse här snarast >>> 

 Aktiviteten genomförs inom ramen för projekt Swedish/Scale Up och är därför kostnadsfri. Företag inom hela Östra Mellansverige har möjlighet att delta. Begränsat antal platser

pdfLadda ner inbjudan som pdf här >>>

 ANSP LSP VK Östgötamat VisitÖstergötland

 SwedishScaelups BottomBanner

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2