fbpx

  • Vreta Kluster

Avslutade

Drivbänk

Drivbänk är en arbetsmarknadsinsats för arbetssökande med bakgrund eller intresse för café, restaurang och odling men även den gröna näringen generellt. Projektet har till syfte att öka individens möjligheter att få anställning alternativt gå vidare till studier.

Den gröna näringen har arbetskraftsbehov och många personer är arbetssökande. Genom att förbereda personer med teori, praktiskt arbete, studiebesök, praktik och individuella planeringar kan Drivbänk fungera som en koordinator för att företag kan finna nya medarbetare med goda förkunskaper och personer utanför arbetsmarknaden matchas med rätt arbete. Programmet omfattar 30 heltidsplatser, med en mix av teori och praktik. Genom kopplingen med Vreta Kluster och Östgötamat finns ett omfattande nätverk av företag samt en nära koppling till Vreta Utbildningscentrum.

drivbank

Verksamheten bedrivs:
Drivbänk Trädgård, Klustervägen 3, mellan Vreta Kluster och Vreta Utbildningscentrum
Café Drivbänk, Kungsgatan 30

Projektägare: Samordningsförbundet Centrala Östergötland
Projektledare: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070 675 06 33
Finansiär: ESF, Samordningsförbundet Centrala Östergötland, Linköpings kommun, Sankt Kors

ESF Samordningsforbundet Centrala Ostrgotland    Linkopings kommun    RO v cmyk   Sanktkors logo