• Vreta Kluster

Swedish Scaleups

Swedish Scaleups är ett samverkansprojekt där tio företagsinkubatorer och science parks i Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro samverkar för att fler företag ska växa och öka sin omsättning.

 Scaleups VK EU 

Är ni ett företag som vill växa? Är ni i en stark tillväxt eller med potential till stark tillväxt de närmaste åren? Scale up programet är indelat i två kategorier - Tillväxtsupport och Scaleup.

Tillväxtsupport är ett individuellt stöd till företag där vi gemensamt tar fram en handlingsplan för att förverkliga era förväntningar.

Scaleup tar sig an de verkliga tillväxtraketerna som kraftigt vill öka sin omsättning och behöver ett skräddarsytt stöd. Hit handplockar vi rätt kompetens, kunskap och nätverk.

Kontakta oss för att diskutera vilken väg som passa er.

Inom Swedish Scaleup programmet anordnar vi även Growth Circels och Boot Camp tillfällen.

En Growth Circle är ett tema eller område som kopplat ihop en grupp företag med liknande intressen/behov. Under 2019 anordnades t.ex. en Growth Circle med temat Funktionella livsmedel hos Vreta Kluster. Nya områden kommer att anordnas - kontakta oss om ni är intresserade.


 Kontakt: Henrik Wemmert, 0730-882287, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2